BeleggersFair 2019 in de beurs van Berlage Amsterdam

Bellegersfair 2019 op 27 september in Amsterdam

Op 27 september is het weer zo ver, de jaarlijkse BeleggersFair in de beurs van Berlage te Amsterdam. Met ruim 50 sprekers, Gouden Tips van de pro’s, talkshows, masterclasses en snelcursussen beleggen.

Wat ontdek je deze dag allemaal?

Op de beleggersfair is uiteraard een beleggingsevenement. Er komen jaarlijks circa 4000 mensen op af. Wil je starten met beleggen dan mag je deze dag niet missen. Je vindt er namelijk alle informatie die je nodig hebt om op de juiste manier te starten én natuurlijk een mooi rendement te halen.

Maar ook voor de gevorderde belegger is er genoeg te doen. De vele stands en sprekers bieden een gevarieerd aanbod aan de beste informatie. Live trading, beursgoeroes en de nodige tips voor 2020 zullen je

Om 9:30 start de fair. De eerste Gouden Tip ontvang je om 9:55 van Nico Bakker. Om 17:00 zit het er weer op en kijken we weer uit naar de volgende editie van de beleggersfair.

Bekijk het hele programma, of bestel kaarten op de website van de beleggersfair of bekijk hieronder de aftermovie van de Beleggersfair 2018 om in de stemming te komen…

Beleggen gaat niet altijd even makkelijk. Zeker bij startende beleggers is het percentage wat zijn inleg verliest erg hoog. Vaak komt dit omdat er vanuit emotie wordt belegt. Wanneer het even spannend wordt, worden er (foute) keuzes gemaakt. Ook wordt er vaak belegt in risicovolle aandelen. Snelle stijgers kunnen vaak ook net zo hard weer dalen.

Op de beleggersfair vind je heel veel informatie die je zal helpen om de juiste keuzes te maken. Waar begin je als belegger? Waarin ga je beleggen? Hoe beleggen de professionals. Dit en nog veel meer zie je op de fair.

Kun je niet naar de fair komen, maar wil je wel weten waar en hoe je moet starten met beleggen? En dan ook nog met een leuk rendement? Meld je dan aan voor het gratis webinar voor startende beleggers en kijk thuis vanaf de bank hoe je dit exact kunt doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.