Wat is beleggen?

geld verdienen op de beurs

Wat is de betekenis van beleggen? Beleggen is een bijzondere manier om van geld meer geld te maken. In plaats van je geld op de bank te zetten in ruil voor spaarrente kun je ook je geld investeren in aandelen. Met zo’n belegging zet je je geld voor korte of langere tijd vast met natuurlijk als doel er financieel beter van te worden. Dat wordt rendement genoemd.

Beleggingsvormen

Er zijn vele manieren van beleggen. Je kunt je geld investeren in fondsen, indexen, grondstoffen, onroerend goed, obligaties en waarschijnlijk nog veel meer. Het risico verschilt nogal en het voorspelde rendement geeft ook vaak wel aan hoe hoog het risico is. Wanneer je veel rendement kunt behalen is de kans ook groter om je inleg te verliezen.

Beleggingsfondsen

Een beleggingsfonds is vaak een vrij veilige keuze als je wilt starten met beleggen. Je kunt hier vaak al met lage bedragen instappen en zo maandelijks een potje opbouwen. Het nadeel hierbij is dat ze vaak relatief hoge kosten rekenen die op kunnen lopen tot wel 5%. En dat is best wel zonde van je inleg. Daarnaast beleggen ze vóór jou en heb je zelf dus niet veel grip op waar je geld naartoe gaat.

Hoe werkt beleggen dan?

Het idee van beleggen is heel simpel. Je koopt iets voor een bepaalde prijs om dit vervolgens voor een hogere prijs weer door te verkopen. Op die manier wordt je inleg dus meer waard en heb je geld verdiend. Het risico zit hem natuurlijk in het feit dat niet altijd alles meer waard wordt. Je inleg kan ook minder waard worden, dan zou je geld verliezen. Het is dus vaak ook goed om dit over de lange termijn te bekijken. Een aandeel wat vandaag goedkoop gekocht kan worden kan nog verder dalen. Maar wanneer het bijvoorbeeld over een jaar weer beter gaat kun je alsnog flinke winst maken. Geduld is een schone zaak, ook bij beleggen.

Hoe kun je “veilig” beleggen?

Er zijn veel mensen die heel rijk zijn geworden met aandelen handel. Feit is dat 90% van de beginnende beleggers zijn inleg kwijt raakt door foute of impulsieve keuzes. Ik kan de Trading Navigator methode aanbevelen. Deze software helpt je om geld te verdienen op de beurs. Ze geven zelfs een niet goed, geld terug garantie.

Het Trading Navigator pakket:

 • Volg de trends
 • laat winsten doorlopen
 • kap verliezen snel af
 • beperk het risico
 • aandelen spreiden
 • handelen op feiten, niet op gevoel
 • Simpele groene of rode pijlen die vertellen om te kopen of verkopen
 • Gebruik de wijsheid van succesvolle beleggers
 • Gebruikt bewezen successen en logica
 • Getest op honderden aandelen en indices over 10tallen jaren
 • Geeft een gemiddelde winst van 20,6% per jaar (24 jaar)

Om op een simpele manier ui te leggen hoe dit nou echt werkt kun je dit bekijken in een Gratis webinar. Hierin krijg je alle uitleg die je nodig hebt. Het is geheel vrijblijvend te bekijken en mocht je besluiten in te stappen krijg je een hele fijne korting plus een aantal bonussen. Zo kun je meteen gaan investeren en beginnen met geld verdienen.

Webinar kijken en starten met geld verdienen? Klik dan hier….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.